Back to top

KMES Energy Services România Srl.

A Társaság földgáz-kereskedelmi szerződései alapján a Vevők ellátásához szükséges földgázmennyiséget beszerzi, annak a felhasználási helyre való eljuttatásához szükséges szállítási, tárolási és elosztói kapacitásokat leköti, és a szerződésben meghatározott mennyiséget a Vevő igényei szerint meghatározott ütemezésben fogyasztói végponton értékesíti.

Az alaptevékenysége mellett a Társaság földgáz felhasználással és kereskedelemmel, rendszerüzemeltetéssel és rendszerhasználattal kapcsolatos tanácsadást, illetve a földgáz és energiaellátáshoz kapcsolódó egyéb szolgáltatásokat (nominálás, szervezett földgázpiaci tranzakciók végrehajtása, kockázatkezelés, stb.) is nyújt partnerei részére.

A KMES Románia számára potenciális felhasználói csoportok:

  • az elosztóhálózatról vételező, egyetemes szolgáltatásra nem jogosult felhasználók
  • a szállítóvezetékről közvetlenül vételező felhasználók
  • magyar telephellyel és kereskedelmi engedéllyel rendelkező gázipari szereplők
  • külföldi telephellyel rendelkező földgázkereskedők

Kölcsönösen előnyös üzletkötések érdekében fontosnak tartjuk a gázfogyasztók kockázatait csökkenteni, a fogyasztók gázellátás biztonságát elősegíteni, hatékony gázfelhasználási módokat javasolni, valamint a jogszabályváltozásokhoz kapcsolódó gazdasági eseményeket a napi folyamatokban szem előtt tartani.

A KMES Románia hosszú távú célkitűzései:

  • A Társaság elsődleges célkitűzése, hogy a magyar jogszabályi háttérnek és a fogyasztók igényeinek megfelelően létrejövő piaci diverzifikáció során meghatározó szerepet töltsön be a magyar földgáz-kereskedelemben.
  • A fogyasztókkal való együttműködés részeként továbbra is fenntartja az energetikai, kockázatkezelési illetve befektetői tanácsadási tevékenységet.
  • A célkitűzések között szerepel a piacfigyelés, adatgyűjtés, partner- és versenytárselemzés, valamint a befektetési lehetőségek feltárása.
  • További célok a földgáz- és energia piac fejlesztését célzó beruházásokban való részvétel, valamint a villamos energia kereskedelemben való részvétel.

Figyelemmel kísérjük az energiaszektor fejlődését valamint a világ energiafelhasználásának rohamos növekedését és lépést tartunk ezekkel. Tökéletesen felkészült csapattal, azonnal reagálunk a gázpiac eseményeire. A KMES Románia elkötelezett vezetősége és képzett szakemberei képesek a mindennapi kihívásoknak és ügyfeleink igényeinek megfelelni.

Bízunk benne, hogy a jövőben Önt is Társaságunk partnerei között köszönthetjük!

 

dr. Balla Gergely
ügyvezető